Over mij

‘Hanneke heeft mij enorm geholpen in mijn volgende stap op mijn reis naar de ware ik.’
– André, 44 jaar

‘Je stemt je goed af, het voelt veilig waardoor ik mezelf kon laten zien.’
– Pola, 29 jaar

‘Hanneke ziet goed of ik gefocust of afgeleid ben.’
– Andy, 32 jaar

‘Een verademing in een tijd waarin ik erg vast zat in mijn hoofd.’
– Imke, 40 jaar

Hanneke Susanne Meesters

Geboren als dochter van twee therapeuten werd het mij met de paplepel ingegoten om te praten over mijn emoties. Niet altijd even gemakkelijk, zeker niet als opgroeiende puber. Inmiddels kan ik dit juist waarderen en vormt het de basis van mijn passie en interesse in ‘het ont-dekken van ons, van jou, van mij’.

In 2015 verbleef ik in de Guatemalaanse jungle en leerde ik over het Sjamanisme en de Mayaanse cultuur. Hier kwam ik erachter dat we al zoveel informatie en antwoorden in onszelf hebben zitten en dat we het ergens ook best wel weten. Soms zijn deze antwoorden alleen nog bedekt, zijn we te afgeleid, of willen we (nog) niet luisteren.

Om ‘deze informatie’ beter te kunnen ont-dekken heb ik de 2-jarige opleiding IVH bij het Instituut Toegepast Integrale Psychologie gevolgd. Hier leerde ik niet alleen mijn emoties beter te verwoorden maar ook te voelen en doorgronden.

In 2019 heb ik een aanvullende opleiding gedaan tot Stress en Burn-Out coach om de lichamelijke en mentale gevolgen van stress beter te herkennen en begrijpen.

Van anderen krijg ik vaak terug dat ik fijngevoelig, doortastend en creatief ben.

Liefs,