Over mij

‘Hanneke heeft mij enorm geholpen in mijn volgende stap op mijn reis naar de ware ik.’
– André, 44 jaar

‘Je stemt je goed af, het voelt veilig waardoor ik mezelf kon laten zien.’
– Pola, 29 jaar

‘Hanneke ziet goed of ik gefocust of afgeleid ben.’
– Andy, 32 jaar

‘Een verademing in een tijd waarin ik erg vast zat in mijn hoofd.’
– Imke, 40 jaar

Hanneke Susanne Meesters

Geboren als dochter van twee therapeuten werd het mij met de paplepel ingegoten om te praten over mijn emoties. Niet altijd even gemakkelijk, zeker niet als opgroeiende puber. Inmiddels kan ik dit juist waarderen en vormt het de basis van mijn passie en interesse in ‘het ont-dekken van ons, van jou, van mij’.

In 2015 verbleef ik in de Guatemalaanse jungle en leerde ik over het Sjamanisme en de Mayaanse cultuur. Hier kwam ik erachter dat we al zoveel informatie en antwoorden in onszelf hebben zitten en dat we het ergens ook best wel weten. Soms zijn deze antwoorden alleen nog bedekt, zijn we te afgeleid, of willen we (nog) niet luisteren.

Om ‘deze informatie’ beter te kunnen ont-dekken heb ik de 2-jarige coachopleiding Instrument Voor Hulp bij het Instituut Toegepast Integrale Psychologie gevolgd. Hier leerde ik niet alleen emoties beter te verwoorden maar ook te voelen en doorgronden, bij de ander en bij mijzelf.

Nadat ik, in 2017, zelf overspannen raakte heb ik me gespecialiseerd in de lichamelijke en mentale gevolgen van stress, preventie en herstel. Ik weet hoe zwaar en vermoeiend dit proces is én ik ben overtuigd dat je hier sterker en gezonder uit komt wanneer je de juiste ondersteuning en handvatten hebt.

Van anderen krijg ik vaak terug dat ik fijngevoelig, doortastend en creatief ben.

Liefs,